20090131

Sista dagen på januari månad, det går sjukt fort det här :)
Idag har jag varit och provkört min bil :) (notera att jag skrev min bil) den var skön och snygg inredning, eftersom jag älskar rött eller hade ni frågat min pappa så hade han sagt avgudar rött. Han hade tydligen berättat för bilförsäljarna att jag gjorde det, haha jaja nog om det. Bilen vatr supersöt och superfin, lite mormor över den kan jag tycka men när den snygga bilsäljarkillen berättade att han hade haft 2 stycken så försvann det lite :P Sätena var lite hårda, mend et kan ju vara för att den är ny :S jaja det som var lite fult eller inte fult men jag vet inte om det såg konstigt ut var den röda indedningen och den mot bilens färg. Jag älskar ju rött men det var ju olika röda. En svart bil och rött inuti shiiiet vad snyggt. men nu letar jag ju bara fel. Det är ju en -08 så den är ju supermkt nyare än min bil jag har nu :P ja jag ska iaf suga på karamellen och åka in med min far någon dag:)
Nu slutar jag jobbet snart, har gjort en grovstädning här igen :) så det är freeeescht :D
Undra om jag ska på arvingarna ikväll eller löka med olsson´s ?
Skulle på arvingarna men syster blev sjuk så det blir nog lök med dom två :) fast dom skulle spela pingis så lite hurtig kommer vi ju vara utöver godiset som ska inhandlas :P haha
Men nu ska jag fixa lite sen hem duscha och planera .:)

Have a nice day, för det ska jag ha


Puss

20080130

jajaja, kom hem idag innan jag skulle åka och jobba. Så berättade min pappa att han hade varit och kollat på bilar idag, jaha svarade jag. Titta sa han då, så jag kollade på hans kort han hade knäppt med mobilen. där ser jag en RÖD söt bil :D ååååh en röd sa jag då, ja sa pappa och skrattade :D ska vi byta ut mammas bil frågade jag då ? njäe, jag tänkte på dig. förstår ni hur mkt jag skrek då`?? ja han hade fastnat på bilaffären och provkört och grejer. så imorgon är det min tur att provköra denne vackra pärla men det bästa utav allt är att den har svart och röd klädsel. Och för er som känner mig vet ni vad det innebär :D 2 framåt :D ooh yes, hoppas den är skön för i så fall kommer jag äga en hyundai getz -08 :) bara plocka fram pengarna och betala då :) för er som tror att min pappa betalar så har ni mer än fel ! ni har fel, fel, fel ! jag betalar själv ! Och ja jag var för frågvis på pappa om säkerheten och grejs, så nu är jag såld !

Puss

ett tillägg

vill åka på kryssning den 8-9 mars. Hinner nog tyvärr inte pga utbildningen :(
Men fanns ju jättemånga föreläsare som skulle passa mig, :)
lägger in en länk och ett filmklipp :D

www.kvinnoriforen.se


20090129

Ja, snart är januari slut och idag har det varit en bra dag :)
Vaknade av att farmor ringde och väckte mig och skulle berätta den glada nyheten :D jag kommer och firar med dig nån dag farmis ;) Sen så slog jag på datorn,både på gott och ont. Kände att jag kunde sova längre men systeryster hann skriva till mig. Så det var bara upp och hoppa så drog vi till verkstan och tvättade våra bilar invändigt :D Så himla skönt. Nu är den ren :D men jag vart så blöt och fryssen av det så när vi hade kommit hem till henne och lunchat så låg jag på soffan och frös och kom på att dom har ju en bastu. JA, ska vi ha bastu kväll ? Thomas jobbar ju så det blir du, jag och barnen :) yes, vi hämtade barnen på dagis, tog en tur med en utav dom rena bilarna sen hem och lagade mat och satt på bastun. Vi lekte att vi var på ett spa. Hade ansiktsmask, rakade benen och sist men inte minst svettades haha :D precis som det ska vara :D nu har vi lagt ungarna, idag var det min tur att lägga Wilma, det gick rätt så fort med den nya metoden :P nu ska jag göra ren mina mattor sen umgås lite och åka hem. nån som vill med på kryssning den 8-9 mars ? :D

Pusss



20080127

2 dagar senare känner jag för att ta tag i det som hänt, saken är den att jag har kommit fram till att inte berätta vad som hänt. Jag lämnar det där nu och bearbetar det själv i små steg. Inatt ska jag försöka sova i min säng igen :) stort framsteg. Men nu ser vi på det positiva istället. För ett tagsen berättade jag när jag var in på banken och ägde dom ? remember ?
Idag kom min mamma och pappa hem från banken så berättade dom att dom som jobbar på banken hade pratat positivt om mig och tyckte jag var rejäl och gjorde bra saker :D Lite stolt man blir när det går sanna rykten på banken om en själv :D Så det får jag leva på nu fram till den 14e om det inte dyker upp nå före som lyfter mig :)

Nu kom min pappa och frågade om jag inte sov än, kanske dags för det då ? :S
Imorgon ska jag tjäna pengar :)


Puss











20080125

finner inte ord, tar tag i det här imorgon. Ni vet att jag lever iaf :)

20080121

Idag började jag klockan 08.00 och slutar imorgon kl 10.00 dagen har varit helt okej trots att jag är sjuk. Men klockan är nu snart 19 och jag tror att jag somnar snart. Men pinar mig med att sjunga med min förkylning, grabben i rummet bredvid säger väl åt mig att vara tyst snart, tihi
Imorgon när jag slutar så ska jag hem, duscha och byta om åka tillbaka till jobbet och hänge med på en dagstur.
Kvällen tänker jag spendera på Gävle Bro med Da ones !
Ja, så ska jag börja kalla dom - da ones det dök bara upp i mitt huvud nu.
Det ska bli otroligt roligt, men vad har jag att förmedla ? :S jo 1 sak. jaja, bättre en sak än ingen sak alls.
Nu ska jag läsa dagens industri.


En liten eftertanke

Om jag vill lyckas med att föra en människa mot ett bestämt mål måste jag
först finna henne där hon är och börja just där.
Den som inte kan det lurar sig själv, när hon tror att hon kan andra.
För att hjälpa någon måste jag visserligen förstå mer än vad hon gör,
men först och främst förstå det hon förstår.
Om jag inte kan det så hjälper det inte att jag kan och vet mera.
Vill jag ändå visa hur mycket jag kan, så beror det på att jag är
fåfäng och högmodig och egentligen
vill bli beundrad av den andre istället för att hjälpa henne.
All äkta hjälpsamhet börjar med ödmjukhet inför den jag vill hjälpa och
därmed måste jag förstå att detta med att hjälpa inte är att vilja härska utan att vilja tjäna.
Kan jag inte detta så kan jag inte hjälpa någon.







Pussss










20080120

ja, jag har itne sovit något inatt. försökt sova lite på dagen men jag har ju så mkt att göra. jaja, nu ligger jag här och försöker få lite kraft med lite food. För imorgon är det jobb igen, dygn.
Julia sa precis -du som jämt är så positiv, kan du inte vara det nu när du är sjuk också ?
sant, jag måste nog vara positiv när jag är sjuk. Jag ligger ju trots allt under ett varmt täcke, har eldat upp i huset så termometern står på 24.7 ( hade jag inte fått ha om m&p var hemma ) petar i mig lite lax och har köpt smörgåsrån och vitlöksost :) häromdan fick man en superbra bilaga med tidningen dagens industri och nu läste jag precis på aftonbladet. Om de lönsammaste utbildningarna, stackars människor säger jag. Titta på lönen före skatt, vad är det ? ingenting för mig iaf. Kanske för er och då är jag glad för eran skull om ni är nöjd vid den linjen. Men som det alltid har varit och alltid kommer vara - jag är inte riktigt som andra jag !

http://www.e24.se/pengar24/jobbkarriar/tipsikarriaren/artikel_948605.e24?service=slideshow



puss

20080119

sjuk, jobbat och pappa idag och jobbar natt nu.
har inte några krafter att skriva.

natti

20080118

Tjohej,

fredagkvällen var trevlig :)
lördagen gick jag upp och skjutsade farmor till valbo. Vi kopierade papper och fikade med den nyblivna 20åringen :)
På eftermiddagen städade jag undan massa saker och dammsög ich torkade golven här, sen på kvällen blev det sandviken med mat på restaurang, familjespel och skratt, krogen en sväng oxå men det var ingen höjdare 37 pers :/ sen drog vi till sibylla och dom andra köpte mat så åkte jag hem :) och nu har jag vaknat igen :) vilket liv, hm

Idag ska jag städa pappas bil, betala räkningar och käka mat hos mormor :)
Så vi börjar med räkningarna, måste bara lägga in en film å mina vänner.


tjippen hej




vilka stjärnor :D








20080116

JAG ----- MIN LILLASYSTER ! Har gått så bra hela tiden men nu går det inte mer, snälla mamma och pappa KOM HEM !

Imorse gick jag upp tidigt, klädde på mig och bredde mackor. För jag visste att elin och ungarna skulle komma till kvart över och hämta mig men jag gick ut och började gå i -16 grader och hade mackan i handen. Den frös på en gång och mitt hår i näsborrarna fröööös. Då förstår ni hur kallt det var, så jag slängde iväg ett sms till både mamma och pappas mobil. . -16 grader här :P  då får jag svar från båda fast dom är på samma ställe :P pappa skrev - plus 6 här och mamma skrev - vi har 5 grader :D...
haha dom skrev olika fast dom är i samma hus :P haha det var roligt.. jaja nog om det så åkte vi upp till stallet och släppte ut vilddjuren, mockade, fixade hö och vatten :) sen åkte vi hem hit och levde rövare. Jag skulle göra mig till och göra stuvade makaroner men jag brände dom rejält så det blev jag som fick äta dom äckliga och dom andra fick vanliga makaroner :P Elin sa när hon smakade på dom att det smakade som det luktade när det brann i deras pappas hus. haha
jaja, nu är vilddjuren på väg och jag ska vila lite sen duscha för Josefine och jag ska till valbo en snabbis sen är det tidningscupen som gäller för hela slanten ikväll :)


Olsson, du räddar min dag <3





Puss

20080115

Om exakt två månader så befinner jag mig i Spanien vid vårat hus, det ska bli så skönt
Om exakt 2 månader fyller min mamma 50år, tips på present ?
Om exakt 1 månad så är jag i Sthlm på BEC
Om exakt 131 dagar så fyller jag 20år :)

Igår diskuterade jag med en person om mina mål och mål överhuvudtaget.
Den personen tyckte - oj, vad höga mål.
Att dom var lite väl höga, men jag sa då att det ska man väl ha ? och jag svarade på den själv innan den hann svara att        - ja, det ska man men mål är ju olika höga för varenda individ.
Du kanske har som mål att borsta tänderna morgon och kväll, det kan vara högt för dig medans mina svävar lite högre. Eller tvärtom :)
Ja, och en fråga som dök upp av min superperfekta förklaring var att

 - Varför hånskrattar då folk åt mina "höga" mål när dom inte gör det åt den personen som har som mål att borsta tänderna varje dag ?

Kanske för att det är lättare att greppa i tandborsten varje dag än ett helt hyreshus ? ( eller vad det nu är)

Saken är den att jag tror att det är lika lätt med båda, det är bara vilken inställning man har till det !






Det var mitt inlägg för idag, nu ska jag fortsätta jobba. Ikväll blir det besök i stallet och mat hos syster med busungarna.

Tjippen hej





--------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------



jag var tvungen att återkomma med lite bilder från stallet och knäppo bilder från dagen :)
men tyvärr kom inte dom sötaste med för dom vägrade rotera på sig. ska lösa det till imorgon :) ni fick lite försmak på vad vi gjorde i stallet :)



måste bara lägga in typ världens sötaste bild på mig och min mamma :)
jag var 5 år där : )




älskar dig mammi, snart kommer du och pappi hem <3










20080114

Tjohej

Idag slutade jag jobbet klockan tio, hämtade min sjuka lillasyster hos farmor och åkte hem och började pula med disk, städ, ved och mat. Åkte och handlade, hämtade farmor och mormor tog med dom hit på lunch :) Jag bjöd på ris och kycklinggryta med ananas och grejer :) mums och till efterätt bakade jag en kladdkaka som vart supergod :)
Men när jag sen skjutsat hem dom så fick jag spränghuvudvärk och vart helt matt, så sen klockan 14 har jag legat på soffan och sovit. Vi har 24.7 celcius inomhus och julia svettas och jag fryser. Kanske har feber jag med då,? men mamma och pappa ni kan ju vara lugna för då vet ni ju att vi har varmt här hemma :) Har mailat idag och fått massa post i brevlådan, skönt att det fungerar igen :)
Ja, det var lite uppdatering :)

Somebody told me that this home is better than anything and anything's is safe.




Hörs sen

Tjing


20090113

Tjingeling, nu är jag ju riktigt bra på att uppdatera här tycker jag :)

Jag är lite yr i huvudet idag så jag blandade ihop 18 januari (som är på söndag) med 18 februari. Tror ni jag fick panik ? oh yes Men som tur var så kom jag på mig själv :)
jaja, då tänkter iallafall jag åka till Sveavägen 155 och lyssna på något otroligt intressant som lockar mig :)
Det är ju nästan lite synd att det inte var på söndag redan, men den som väntar på något gott väntar aldrig för länge ;)
Jag sitter nu på jobbet, började 8.00 imorse och slutar kl 10.00 imorgon bitti. Och nu fick jag lite tid över till att blogga. Vi har varit och storhandlat idag så nu är man helt färdig :) jaja, jag har kollat igenom mina papper inför BEC ytterliggare en gång. Jag vet inte vem jag ska erbjuda min coaching då jag coachar "förhållningssätt till pengar och tid", det ska vara någon som vill erhålla coaching men och att de ska ge mig feedback i utbildningssyfte. hm, jag vill att det ska vara någon som kan sånt med feedback och är intresserad av att lära sig det jag erbjudit om man säger så.
ja, jag får suga på den karamellen men har du nå förslag så tipsa gärna ;)

Min mamma tycker att jag ska tänka på mitt språk när jag bloggar, hm jag kanske lite men ändå så vill jag vara mig själv. Såhär är ju jag :) jag ska tänka lite mer på det men jag har läst runt på andras bloggar, sånna som ska bli miljonärer och sådant. Dom har ju ingen energi ? Ingen power ? jag blir inte inspirerad av att läsa det iallafall. Så jag läser min egen :) haha
Ja, men vadå ? jag är ju en helt vanlig människa med lite andra tankar än vad 95% av befolkningen har. Och det gillar jag :D 

live your life är det jag kan säga

!



Jag älskar den här låten, och det får bli mitt avslut idag :)
La in den med text så ni kan kika ;)


Puss

Johanna

20090111

Grattis Nathalie ♥ på 20års dagen :) och tack för en helt underbar kväll igår :D

ja, jag måste bara skriva ett inlägg nu, eftersom man är lite trött efter gårdagen så var jag inte super sugen.  Kom nyss hem från mormor, vi har ätit pizza. Men när man äter pizza med mormor, farmor och lillasyster så blir det en högtid. För "de unga damerna på 70-80 år" äter inte pizza lika vardagligt som vi ungdomar gör, utan ca 1 gång om året så det var fint dukat och vi skrattade och hade roligt :) men iallafall så nu när jag kom hem så sätter man sig vid den här burken och kollar mailen, då har jag fått ett mail från Pia....
Snart händer det, BEC..Balansekonomicoachutbildning
det var ett sånt laddat och taggat mail så nu kommer jag inte kunna sova på flera timmar. Det är sjukt hur man kan bli taggad på vissa saker, för en timme sen satt jag och gnuggade ögonen och funderade när jag skulle få sova.
Men nu, ja nu blir det inte sömn dom första timmarna här iaf :D
Men hur som helst så förstår ni nog inte vad det här innebär för mig, och hur jag kan bli så taggad av ett mail. Men jag lovar er, jag kommer göra genombrott :D

säg tio saker du skulle vilja bli coachad i ?


det slog mig just att jag säger ju alltid taggad, men jag tror jag ska börjar med att jag är som en taggad peppar burk. för peppar är ju som peppad och peppad är ju som taggad :D jag ska göra en egen version på paint :D ååtekommer med den senare, det ska bli ett tillägg bland mina displayer och visa vem jag är :D

yes, nu kör vi :D


brev från spanien har kommit, så banken imorgon :)
Vi hörs

Tjippenhej

20080109

Ska börja med att gratulera min papi på namnsdagen :) Grattis pappsi :)

ja, vad har hänt sen sist nu då. Jo ni skulle få veta vad som jag gjorde som jag är så stolt över mig själv för :)

jag skulle kolla runt på olika banker om jag möjligtvis kunde få lån till min plan här i vår, men jag gruvade mig för personligt möte så jag ringde min kära mor och frågade om man kunde maila till banken här i ockelbo. Nej, var svaret jag fick.. du måste gå dit eller ringa..hm tänkte jag, jag får väl ringa då för in där går jag inte. Det kan inte jag som är så feg, men jag gruvade mig hela dagen och gjordfe saker som inte tillhör min vardag. Men bara för att slippa undan på nå vis så gjorde jag det. Men när jag hade gjort slut på extra saker så åkte jag i bilen på väg hem och utan att tänka så svängde jag in på parkeringen vid banken och tog tag i mig själv och gick in. Jag fick inte prata med den jag ville prata med, men jag vände damens uppfattning om mig och t.o.m så jag frågade om räntor och sånt. :D det här kanske inte är nån big deal för er men för mig så var det häftigt hur jag för det första övervann min rädsla och att det slutade med att jag frågade ut banken och "ägde" dom kan man säga :) yeah, hur som helst så skulle det ta minst 1 vecka innan jag fick svar för dom hade så mycket att göra. Men serni, dagen efter ringer min telefon och det är såklart banken och jag har blivit lovad lån :) yes, yes, yes mina planer går som smort I like it !

Så var det med det :) Sen då, jo det blev nyår.. helt okej men tråkigt som alla andra år. Nästa år sitter jag i fjällen med mina närmaste eller hemma och myser. Julia och jag klarar oss bra härhemma, våra pengar har nog tagit slut förlängesen tror jag så vi lever på mina, jag ska räkna på det idag :) Inatt höll min lillasyster på elda upp huset, men jag fick samtidigt chansen att inse att jag skulle passa perfekt som brandman :D Det kanske jag ska satsa på när jag är ekonomiskt fri och gör vad jag vill om dagarna :P hihi och det är ungefär om exakt 5 år och 4 månader. I helgen är det 20 års fest som gäller, lilla nathalie blir stor. Grattis till uppkörningen gumman :) men för tillfället nu så jobbar jag dygn, har precis gått på så nu ska jag läsa dagens industri.. Började hemma imorse men hann inte klart :P Igår var jag hos frisören i 2 h och 45 min, gissa om jag hade ont i rumpan ? Och gissa om jag ser annorlunda ut ? jo, jag ser ut som vanligt med hårfärgen, lite ljusare men jag har hör och häpnad klippt lugg.. antingen så vänjer jag mig eller så trivs jag inte i det. Det återstår att se :) jaja, jag visste så mycket som jag skulle skriva men har glömt bort everything. Så vi hörs :)




Tjippen hej





RSS 2.0