20080930


Pengar kan inte köpa dig vänner, men de gör dina fiender betydligt hövligare







längre än såhär blev det inte idag, nu ska jag gå och tänka ut vilka som ska få följa med på min livsresa:)



Johanna








20080929

Ja, nu har jag skaffat en blogg! Den här bloggen är till för att jag ska få chansen att skriva av mig om nästan alla mina sprudlande tankar och mål som rör runt i mitt huvud. Saken är den att jag har som mål att bli ekonomiskt oberoende innan jag har fyllt 30 år. Och här är det meningen att du/ni ska kunna läsa om mina upp och eventuellt nedgångar. Ja, men ska jag börja då ?

Jag har länge kännt att jag vill så mycket men det har inte blivit av. I våras skyllde jag på skolan och i sommar har jag skyllt på jobb, jobb, jobb eller ska man säga snabba cash? Jag har nämligen behövt pengar för att kunna överleva, men det känns inte som om att jag är ensam i det stadiet eller? Men nu har jag tagit tag i mitt liv och ska göra någonting utav det för att uppnå mina mål! Till min hjälp har jag min underbara mamma och familj som stöttar mig plus att jag har fått snorp på ett företag som heter Better Globe. Där kan man tjäna pengar snabb och framförallt långsiktigt! Perfekt om man vill pensionspara :D ja, det känns bra med det så jag var på ambassadörsutbildning 1 i lördags.
Dagen efter ambassadörsutbildningen bestämde jag mig för att börja blogga om mitt liv och mina mål plus att jag köpte en bok som jag älskar. I den ska jag skriva ner mina mål och jag ska alltid bära med mig den vart jag än går! Nåt som måste tilläggas är att den är inklädd i rött siden. Jag skulle även beställa visitkort billigt men jag krånglade till det så istället för 250 st visitkort så kommer det snart hem 750 st. Men jag tror att det var någon mening med det om ni förstår vad jag tänker på;) Det var i alla fall en mycket givande utbildning i lördags och jag gillar L.G. han säger mycket kloka ord och efter mitt snart 20 åriga liv så har jag varit på många föreläsningar och sådant men bästa hittills har nog varit L.G.s kloka ord och Charlie Söderberg han inspirerar mig till tusen. Jag ska gå balansekonomis utbildning med start den 16 oktober.
Den har jag sett fram emot så länge nu så att det pirrar i min mage och drar i armarna på mig när jag bara tänker på den. I alla fall så sägs det att för att man ska bli den man vill så ska man kopiera den som redan är det. L.G. och Charlie är nog sådana som jag ska kopiera kanske? Jag vill jobba med människor och personlig utveckling det är det jag vet att jag vill jobba med. Så varför inte personlig coach vad tror ni om det? Det finns en vidare utbildning efter balansekonomis utbildning som heter coachutbildning som jag är oerhört sugen på just nu. Men vi får vänta och se vad jag tycker om den första kursen först. Men nu vet ni lite om mig och mina mål. Jag ska avsluta med att slänga in en måltavla som jag har gjort, där kan ni se ett citat som jag pratat om tidigare i detta inlägg. Så får ni förmodligen höra mer under resans gång men vi börjar såhär.




Tack för mig!

Johanna











RSS 2.0