20090325

underbar resa, död nu!



återkommer senare.......

20080309

Dagarna går så fort, i helgen skjutsade jag mami och dadi till arlanda :) sen hemo ch var på en trevlig 20års middag/fest.
Söndagen var mestadels bara deg, men jag hade tydligt vridit om dygnet eftersom jag somnade halv 3 imorse och vaknade 10 av att mobilen vibrerade för lite batteri. Störande !
Nu har jag precis pratat med en person som står mig nära till hjärtat, imorgon fixar vi det där gumman :)
Just nu håller jag på eldar och tvättar. Måste kanske ha lite rena kläder med mig till spanien :)

Only 2 days left :D




Puss

20090305

Ja, idag känns det som att jag kommer köra 40 olika ämnen. Men för den som vill läsa så är de bara att tuta och köra. Enjoy ! Vart ska jag börja ? jo, igår var jag i valbo en sväng och inte förrän idag slog det mig att jag är lika dum som alla andra ( på vissa områden bara ) jag skull köpa ett par skor så jag kikade på skohuset, men personen jag hade med mig blev kissnödig så då var vi tvungen att gå 2 affärer bort till elgiganten. Vi gjorde våra behov sen gick vi in lite snabbt på elgiganten för att bara kika. Utav en konstig händelse så kommer jag ut därifrån och har handlat en liten fjuttig usb för 500 kr. Så idag slog det mig, hade min "person" jag hade med mig inte blivit kissnödig så hade jag ALDRIG handlat för den där 500lappen. Snacka om att vara påverkad av vad man har runt omkring sig. Jag har redan kommit på det i vissa områden, och det är jag otroligt lycklig för. Jag mår så mycket bättre! Så nästa gång ska jag tänka på påverkan när jag shoppar. Alltså nu tror ni att det här var helt okänt för mig. Men det var det absolut inte, jag menar jag har ju gått handel på gymnasiet i 3 år och det enda vi gjorde var at skylta för att kunden skulle köpa. MEN, jag har aldrig kommit på mig själv att jag var så påverkad. Jaja idag har jag jobbat, gymmat och skjutsat min bästaste mormor till ica, blomsteraffären och kyrkogården. När vi kom dit så hade jag planerat att knäppa ett kort på morfars grav och lägga in för att visa vad gullig min mormor är. Hade morfar levt så hade dom just idag firat sin 60åriga bröllopsdag. Hur gulligt är inte det ? Så mormor köpte en orange nejlika och blandade den med lite påskris. När vi kom till graven så hade den snöat över, så jag började gräva fram lyktan så ställde vi ner krukan bredvid lyktan och tände ett ljus. Kan ni tänka er hur fint det lös upp med en orange nejlika bland all vit snö? Och det bästa av allt, när dom gifte sig så hade mormor rosa nejlikor i sin brudbukett.. naaaaaw hon är helt enkelt bäst !

Nu har mamma, mormor & jag mysmiddag  vi firar som jag sa tidigare mormor & morfars 60års dag. Och för er som vet vad duktig jag är nu, så rent socker är bättre än låtsas socker därför tänker jag äta mormors bästa främmande kakor till efterätt. Det får jag idag, för hon bakar dom så sällan. Men nu har vi precis ätit en god laxbit och sallad, och nu ska jag vara social igen :) imorgon väntas jobb igen.




nu har jag ätit främmande kakor, shiiiiiet vad gott det var. Jag har itne ätit socker på 3 veckor snart. Förstår ni då hur det smakade ? fast, det var en konstig smak med så sött när man inte är van att äta det. nu var det gjort och min kära mormor avslutade med 
- ja, tack för middagen på hjortenbaden !

så skön min mormor, ja hjortenbaden var där min mormor och morfar gifte sig, det ligger utanför västervik.
Nu ska jag klä på mig för jag får inte köra hem mormor i morgonrocken.

Nu är det bara 6 dagar kvar till soooooolen !!!







En dröm som är min, ingen annans som är där för mig,
jag måste visa min dröm som är min ingen annans som är där för mig,
vill kunna tro på den och ställa mig upp igen.















PUSS


20090302

MARS, OCH CAPS LOCK ÄR MIN NYA GREJ TROR JAG. JAG ÅTERKOM ALDRIG HÄROMDAGEN, VARFÖR ? JO FÖR JAG ÅKTE TILL GÄVLE OCH GICK PÅ BACKYARD BABIES SEN SOV JAG FREDAGEN, STÄDADE LÖRDAGEN, VAR UT PÅ KVÄLLEN SOV SÖNDAG OCH NU ÄR JAG ÅTER PÅ JOBBET! ONT I HALSEN HAR JAG FÅTT OCH DET ÄR INTE BRA, TROR T.O.M ATT JAG HAR FEBER :/ BLIR TIDIG KVÄLLER IKVÄLL ! HOPPAS JAG. HELGEN HAR IALLAFALL VARIT SUPERBRA OCH IMORGON NÄR JAG KOMMER HEM SKA JAG DUSCHA OCH GÖRA EN FAKTURA TILL MAMMA, JA TRO INTE ATT JAG FAKTURERAR MIN MAMMA ( INTE ÄN IALLAFALL ) MEN JAG SKA HJÄLPA HENNE ATT GÖRA EN SNYGG OUTFIT PÅ EN FAKTURA SOM DOM KAN ANVÄNDA TILL HUSET I SPANIEN. KAN TYVÄRR INTE GÖRA DET HÄR DÖR VI HAR INTE WORD PÅ DEN HÄR DATORN. KANSKE SKA ÅKA HEM EFTER OFFICEPROGRAMMET OCH INSTALLERA DET HÄR :) JA DET VAR EN BRA IDÉ. TIHI

AA NU SKA JAG VARA SOCIAL OCH ÅKA OCH HANDLA !

CAPS LOCK VART KANSKE HEMSKT JOBBIGT ?

HM, JAG FÅR SKIPPA DET NÄSTA GÅNG  :)



9 DAGAR KVAR TILL SOLEN !

HOLA!











RSS 2.0