20091031

PARTYYYY! BILDER KOMEMR SEN :D

20091027

jao, igår var allt bajs. Så kvällen bestod av att få bort alla dess tankar så jag imorse skulle vakna superglad :D och det gjorde jag tammetusan :D skolan får 9/10 idag :D och jag har köpt en ny väska. asnöjd :)´jag har gjort ett armband åt joel och han och klara fingervirkar, det är som en virkstuga här i huset nu för malin grejsar oxå :)  mysigt, :) nu måste jag plugga ! PUSS





rap das armas -  är vår favorit låt så vi har suttit här ute vid mig och sjungit på den så har dom fingervirkat och jag pluggat ! :)

20091020

jag har i denna minut skickat ett sms som jag i samma sekund som jag skickade det ångrade mig!

seminarium idag som var helt ok, har ryggskott och basketmatch ska incheckas i kväll.. Har haft den bästa helgen på länge :)

CIAO


20091015

Sjukt dålig uppdatering, men jag har bra anledningar..
som ni sett på tidigare inlägg så har jag varit med i en bilolycka. Jag är glad att jag lever och orkar inte säga så mycket mer. Har ingen känsel och krämpor på många ställen fortfarande så det kommer ta lång tid. Men det kommer bli bra :)

Min mamma fick flyga ner till halmstad och köra hem mig för köra bil kan jag inte långa sträckor ännu, så min hemresa blev försenad med 6 dagar så det innebär att jag blir hemma kortare. Men känns ändå skönt! Jag märker nu vad jag saknat här hemma och vad jag inte har saknat!
Nu hoppas jag att kunna dricka lite alkohol på min systers bröllopsfest imorgon eftersom jag missade bröllopet i söndags :( vi får la se, annars så kommer det bli en superhärlig helg med återträffar som gillas och ogillas :)

Sitter vid mammas dator nu som jag inte får, så kollar jag igenom lite bilder och hittar en bild på mitt keramik jag köpte i spanien som mamma tydligen fotat :)
Vad tycks ?



PUSS

20091004



bortanför skogsdungen började det så vi flög en rejäl bit, berättar vad som hänt imorgon! nu vila!


20091003

En kväll jag aldrig kommer att glömma, men jag lever!

http://hallandsposten.se/nyheter/halmstad/1.595400

kommer med bilder sen, nu vila vila!

Ciao

20091002

DENNA DAGEN INNEBAR MIN FÖRSTA TENTA EVER!

Vilket var sjukt nervöst, så jag t.o.m körde rakt fram i rölyset istället för vänster. Tur att det var grönt iaf, tror jag ?  :P aja jag överlevde.. sjukt lite frågor på tentan än vad alla förväntat sig tror jag! så det känns bra, det enda som kan fela att jag inte får G iaf nu är att jag missuppfattat frågorna eller föreläsningarna helt! Så jag hoppas på ett G men får jag VG så blir jag jävligt nöjd, var bara 2,5 fråga som var lite krångliga. jaja, jag är suuuuperglad nu :D ska till otikern kl 15 sen hem och fixa sig för tentafest :D taggat !


PUSSSSS

20091001

1 oktober,
hade klockan ställd på 8 imorse, upp och hoppa käkade frulle och tvättade lite :) sen kom Gustav, Linda och Carro för vi skulle ha pluggstuga! skulle ha ? vi hade pluggstuga. Grymt duktiga var vi tycker jag, men nu när jag tänker på det så neeh jag kommer inte ihåg nåt.. men ska läsa igenom 1-2 ggr till så får det gå som det gå rimorogn :) självklart kommer det att gå bra eftersom positiva tankar hjälper en :) jag skulle vilja säga att det går bäst, men det kanske jag kan ikväll efter jag läst det igen ? ahja, imorgon är det exakt 1 vecka till hemgång. Men jag kom på idag att det är inte mkt jag längtar hem till.. nära och kära typ, men ja det ska bli skönt iaf :) nu ska jag få något jag älskar - rotmos ! hemgjord, det behöver jag itne ens säga för det var inte längesen jag upptäckte att det fanns på pulver :/ men jag har aldrig provat! ska försöka dra mig in till Laholm sen och posta en paket :) på söndag är det match i kristianstad, vilket ska bli superkul :) och speciellt med två ockelbo spelare ! kan det bli bättre ? :P ahja, mat nu :D

Jag längtar hem till mormors främmande kakor!



PUSS


RSS 2.0