20081030

Torsdag, det innebär utbildning nr 3 av 10 :D alltså idag var det så himla roligt och jag satt och tänkte på hur mycket jag kommer att få ut och förändra när det är 7 ggr kvar :) IDag vart jag så otroligt inspererad och kände att jag vet på ett ungefär nu mer vad jag vill jobba med :) Det känns otroligt kul !
Tidigare idag så träffade jag min Coach och det var oxå mycket givande så  nu har jag fått läxa av både henne och Pia på kursen. Jag ska fixa det, och jag ska även bli bäst på att ge feedbacks :D

Det händer grejer här

Johanna












20081022

jao, onsdag

Idag har jag pratat en snabbis med min coach och med min balanskompis som jag kallar det :)

Fast jag och min balanskompis pratade i 45 min, mycket intressant samtal hade vi. Tänk hur många människor som går till sitt jobb fast dom inte vill, tycker att det är tråkigt m.m. men ändå så går dom till jobbet för att det är en trygghet. Jag kan då säga att jag skulle bli galen om mitt liv gick ut på trygghet. Man måste våga ta risker här i livet. Ibland kan det gå åt pipan men då lär det vara så. Man får ta nya tag och försöka med någonting som fungerar.
Det med trygghet tänker jag mest på dom som jobbar på ica har jobbat där i 20 år är så trött på sitt liv och att dom måste jobba med de tråkiga sakerna varje dag. Kan ni tänka er att varje morgon mötas av en negativ aura där det första dom säger är att - jag är såå trött på det här. Sånt vill då inte jag höra varje morgon när jag jobbar med mitt framtida jobb och jag vill absolut inte vara den som säger det själv. Jag vill trivas och ha det bra! Jag väljer själv vad jag vill göra! Ännu värre är det med dom som är i 20 års åldern har fast anställning men vill ut och resa, göra någonting annat, ja sånt som man vill göra när man är 20 år ni vet. Men gör det då säger jag ! men vad gör dom ? jo DOM står kvar och säger att man behöver pengarna (det är sant) men man kan skaffa dom på många sätt och även roliga sätt. Sen är det så att pengar är inte allt, men nästan ! Men tror dom att om dom står på ica 10 år till så blir dom rik. Nej knappast ! Defenitivt inte kan jag säga. Jaja, men dom väljer sitt liv och jag väljer mitt :)

Nu ska jag läsa vidare i boken - ett rikare liv !

Tjippen hej

Johanna

20081021

Nu var det längesen jag skrev, men jag kan informera om att jag har börjat min utbildning :D Det är otroligt spännande vad dom här kommande 10 veckorna ska ge mig :)
Tycker inte att det började så bra med min personliga coach men det kommer väl hoppas jag :)
Min "kontaktperson" som jag ska snacka med varannan dag har gått bra :) första läxan var det lite olika budskap av tycker jag. Men vi får väl se hur det går :) jag har iallafall valt min engagemangsnivå som jag ska gå in för den här kursen :)
Men nu ska jag fortsätta med mina feedbacks !

På återseende

Johanna

20081001

Jao, idag har man laddat med ett litet möte :) vi planerade och taggade :) tidigare idag så köpte jag en till bok att ha med mig fast i mindre storlek men samma färg:) jag ska lägga in en bild på dom underbaraste sen :)

Nu namnlista och powerpoint sen sova.

Johanna 







RSS 2.0