20081230


YEEEES :D I made it !

yesyesyes, grattis till det johanna :)

Nu kör vi :D

ni som är nyfikna får veta 2009 ;)







20081229

BIG DAY FOR ME,
återkommer imorgon om vad :D

Natti





20081226



det är vad jag har att säga för dagen :)

Saknar er redan, hur ska jag klara mig utan er i 5 veckor nu när vi går så bra ihop ?
Men idag insåg jag att det är väldens chans att bli sams med min lillasyster och sen igår morse så har det gått väldigt bra iallafall :) Inga stekpannor har synts till :)

Nu ska jag sova,

Natti

20081223

Imorgon är det julafton, ja det ska bli trevligt. Jag som har sagt att jag inte ska ha nå julklappar i år och har redan fått öppna 1 och fått från två olika jobb och så kom dom och knackade på dörren idag från nå fack och gav mig en chokladlåda :) jaja Skönt att vara ledig i några dagar sen (förhoppningsvis)
Jag har jobbat sjukt mkt nu de senaste dygnen, igår morse gick jag upp 04.15 och kom hem 18.30 sov 20.30 med <3 vid min sida :)
Gick upp 7 imorse, Albin kommer upp från mormors säng för han sov där och spyr.. ja jag hann lyfta in honom på toaletten iaf. Men det var nog inte magsjuka för han åt 7 mackor med korv på efteråt :) Tur var väl det så man inte ligger i magsjuka över julhelgen :)
Sen åkte jag snabbt till jobbet, hann inte ens borsta håret eller sminka mig vad är det för varumärke ??
Ja, men vi har varit hemma idag, drog in till stan på em sen var det tomtegröt och julskinka för hela slanten hemma hos m&p..
Nu har vi äntligen kommit hem, men en sak kan jag säga och det är att jag är inte vaken 1 minut senare än 22.00 :)
Det roligaste idag var att titta runt på hyreshus i hela vårat avlånga land och räkna på många intressanta :D Det var superkul, och guuud vad pengar det finns :)

GOD JUL PÅ ER ALLA !

20081220

Ja, det blev inte riktigt som jag tänkt mig med resan till sthlm. Dom vart sjuka därborta fick jag veta på söndagkvällen.. Jag som var så taggad, men jag taggar om för nästa resa det kommer att bli en iallafall :D Men jag återkommer om när :)
Måndagkvällen spenderade jag i Sandviken i en kyrka och kikade på min lillasyster och hennes lucia tåg :) Jag rös när vissa av dom sjöng :) Och så kom jag fram till att man klarar sig inte utan luciatåg:)
I torsdags var det kurs avslutning, det enda jag kan säga om den är att det var en utav dom bästa modulerna och maten efteråt var så otroligt trevligt :) Vi hade julklappsbyte, gissa vad jag fick ? ;)

Så jag kan skotta mig fram när jag dyker på hinder och sånt, men jag vet oxå en som har den att skotta pengar med. Det ska jag oxå göra snart :D tills dess får den hänga på väggen som en superbra display :) Min kära pappa tyckte att jag skulle ha den i bilen, för jag skulle sakna den om jag körde fast någongång ! Men tänk för att det kommer jag inte göra, den passar bättre på min vägg :D


Så otroligt trevligt och roligt vi hade den kvällen, och jag vill tacka allihopa för era erkännanden om mig  ;)
Jag vart så glad och speciellt min mamma och pappas<3
Jag älskar er mest på hela jorden !

Igår natt och inatt låg jag och planerade vart jag ska sätta mina fottramp någonstans..
Jag har så mycket ideér :) Det känns skönt!
Det som är jobbigt just nu är  att ingen annan utom jag fattar att det inte behövs några julklappar det enda som räknas är att vi har varandra! Jag känner verkligen det :) men alla tycker att jag är knäpp och dom säger att  jag har ju flyttat hemirfrån fast hem igen så det räknas inte att jag bor hemma, men so what ? jag vill inte ha några julklappar heller men det är inte så kul att höra .. - aa du har flyttat hem för att få julklappar - du är gammal så det räknas inte att du bor hemma .. blabla
Men nu gör vi såhär   - ta ner problemet , sopar ihop det, och kastar iväg !
Så var det med det !
Nu ska jag äta med familjen sen klä julgranen !

Tjingeling !

Johanna

20081213

Hej på er allihopa, är det någon som läser min blogg ? Lägg till en kommentar vetja så jag får se :)

Idag är det Lucia, men jag hinner nog inte se nån Lucia i år, ska på julbord ikväll när det är Lucia i kyrkan och på måndag ska min lillasyster ha i skolan men då är ju jag på Balansekonomi i Stockholm och när jag får vara där så kan jag då säga att jag klarar mig utan Lucia tåg och grejer, ( sången missar jag inte för min lillasyster sjunger hela tiden här hemma )
Jag börjar bli riktigt taggad till måndag faktiskt, jag ska ha så kul och ja, jag lovar att blogga om heeela dagen när jag kommer hem :)
Just nu sitter jag och gör min sista läxa genom utbildningen balansekonomi, tänkte bjuda på några av alla Resultat jag har fått :)


det vart lite smått, men på med brillorna så ser ni :D om inte, be om ett mail från mig :) jag ska skicka minst 50 stycken så :)
Idag lyssnar jag på en gammal skiva som jag lyssnade på den tiden jag spelade basket i 9an tror jag det var, men jag var tvungen att sätta på den för jag blir så koncentrerad av den och jobbar bra med den. Plus att jag drömde om basket inatt så jag får drömma tillbaka lite. Det är snart två årsen jag var tvungen att sluta, det känns tragiskt. Men nog om det, när jag blir riktigt bra så ska jag börja igen. Fast jag har börjat tveka lite om det är en bra påverkansgrupp att träna med, annars får jag väl flytta och börja någonannanstans :D

Nu ska jag fortsätta med läxan, men glöm inte att slänga in en kommentar ;)

Puss

Johanna


Ett extra tillägg

Det här är ett extra tillägg som jag vill göra innan jag går och sussar. Ett tips, sök på youtube, det finns hur mycket som helst där. Jag älskar att se sånt här som jag har sett att det funkar för så många. Så jag står på tur :) Det är just det här vi utbildar oss på nu, så alla som går utbildningen med mig kommer att känna igen sig ;) Nästa inlägg kommer jag att bjuda på en person som pratar om mlm företag :)

Enjoy

20081209

Idag har jag gått igenom min to do lista! Jag är inte riktigt klar med 50&50 men jag är på en god väg :)
Jag har också gjort saker som inte stod på min to do lista,
halva min gaderobsvägg sitter det fasttejpade pengar på, alltså riktiga :) Det är väl bara ca 50 kr där nu men det kommer mer :) Så har jag gjort i ordning en alldeles speciell anslagstavla. Guld såklart, kanske 2 m * 1,5 m som jag har satt upp på väggen och satt fast mina datumsatta mål. Den är absolut inte klar än, men jag bjuder på ett litet smakprov. Ska fixa fler bilder som tillfredställer mig men som ni kanske ser så är det 1000kr sedlar på mitten och uppe i högra hörnet är min röda audi tt roadster! fast den syns inte på den här bilden ser jag :( Och en sak kan jag säga, det händer otroligt mycket i mitt liv år 2010 :) Det ser jag fram emot :D



yeah , som sagt inte klar ännu. Men jag lägger nog in en bild när den är klar. Nu är det jobb som väntas i ett dygn framåt :)

Puss

Golddigger

20081208

Yes, taggad som få!

Lördagkvällen bestod av party när dom kära kommit hem från aus, vi hade roligt !
Söndagmorgon tog vi bilen till Hagsta och hoppade in med dom andra "norrlänningarna" och riktade nosen mot Stockholm! Det var en otroligt givande dag, med träning, framtagning och massa feedback. Hemvägen kan vi säga att vi bildade ett dansbandsgäng som heter vi sex ! haha ska skriva ihop text jag till en superbra låt med ett superbra ämne :)

I morse klockan nio åkte jag till Gävle konserthus där jag mötte min coach Pamela, det var roligt.. lite tragiskt att det var sista gången men vi kommer ju ses mera. Sen till Sandviken och hjälpte mormor med hennes byxor och åt lunch med henne sen stressade jag iväg med henne till bussen och mig själv på synundersökning. Det var 2 par nya glasögon. Eller heter det ett par ? par är ju 2  ? ja, iallafall så bestämde jag mig för två olika bågar utan att ta hem dom till mina kära. Det är ju min egna vilja som spelarroll det är ju inte dom som ska bära mina nya investerarbrillor som jag ska kalla dom som var gröna &svarta:) dom hel svarta är mena affärsbrillor, dom ska vara en bit på väg till mitt mål:)
jaja, nog om det sen åkte jag tillbaka till Gävle och träffade Kamilla och hennes 2 söta :) Vi pratade, planerade och tyckte en massa. Var ner på stan en sväng, lånade böcker på bibblan och fikade :) det får vi göra om tycker jag :)
 Jag har börjat med att göra en to do lista varje dag. Ska nog gå och fråga mamma vart hon har den vita whiteboarden så kan jag hänga upp den här och se vad för resultat jag får varje dag och vilka jag får göra nästa dag istället :)

Morgondagens to do lista !

- Läxan på utbildningen 50 & 50
- kolla upp investeringen du pratade om
- frågor till Pia när jag ska dit och praoa
- datumsätta mina mål, MYCKET VIKTIGT.


Listan kommer att bli mycket längre under kvällen, spännande att se vad det blir för resultat av morgondagen.
Nu måste jag kila till mamma och fråga om  whiteboarden innan hon somnar!


Puss

Bruden med nya brillor


20081205

Såhär säger min födelsedag om mig !
Jag ryser när jag läser det, för jag vet att det är sant :) Det kommer!


WINNER ! Thats what you are and nothing can stop you from being one. You are destined to succeed in every undertaking. Everything for you is a child's play with the most obvious efforts. You are those skilled artists, who know where to use the fine strokes and where to make those deep impressions. You are flexible and adaptable which help you stay cheerful and happy all the time.


Ja, men om vi inte tar om min födelsedag utan om mitt hjärta så enligt ett test så är det lila och säger såhär.

A person with purle heart has a multi - faceted personality. Such people are usually full of desire and normally indulge in controlled passion. They make gentle drivers and show concern for others over self.

tänk på den texten när jag berättar här nedan vad jag vill göra med mitt liv!
 
Ja, jag har så bråttom jämt men nu tänkte jag ta mig tid att skriva lite iaf så ni får veta vad som händer med mig :)
När jag var liten sa jag att jag skulle bli lärare men coach och lärare är lite åt samma sak. Och personlig coach är vad jag vill bli, jag känner det jag vill jag vill jag vill, jag brinner för att hjälpa andra till framgång. Jag älskar problem och vill alltid lösa dom. När jag skulle välja gymnasie hade jag ingen aning om vad jag ville göra men när det skulle komma ett gäng och berätta om den nya linjen som skulle starta så kände jag så fort jag kom in i rummet att det där är mina blivande lärare. Och så vart det :)
Iallafalls å var det samma sak när jag lyssnade på Charlie för första gången i mitt liv så kände jag att det är det där jag vill, nu är det 2 veckor kvar på min första utbildning som jag berättat om tidigare. Alltså balansekonomis utbildning, vi hade inte kunnat fått någon bättre lärare än själva grundaren till företaget balansekonomi. Hon kan ju allt, Pia Nyholm vilken kvinna säger jag bara! Nu har jag även anmält mig till fördjupningsutbildningen i mars och ska anmäla mig till balansekonomicoaching utbildningen nästa vecka eller under helgen. Det känns så himla bra, jag har inte pengarna nu men när jag behöver dom så kommer dom fram! Så är det:)
Jag bröt ihop igår kväll efter kursen för den krockade med mammas 50 års firande i Spanien, men gullig som min älskade mamma är så säger hon att jag inte behöver följa med för hon vet hur mkt den här utbildningen betyder för mig. Hon är så snäll!
Men jag ringde till Pia och hon sa att det skulle lösa sig ändå så som det ser ut nu så kommer jag både få fira min mamma och gå utbildningen:) jag vill, jag vill, jag vill :)
Ja, det var väl bara det jag hade att säga för idag, vill tacka alla människor som säger sånna ärliga och positiva saker om mig, det stärker mig.
Nu ska jag kolla på fastigheter.
Imorgon ska jag göra läxan och datumsätta mina mål!
På söndag blir det sthlm med Pia, Charlie och en bra påverkansgrupp:D


Puss från en riktig klippa!

20081202


20081202

Nu var det sjukt längesen jag skrev, men det händer även så sjukt mycket. För att ta det lite snabbt så har jag sålt lägenheten och flyttat hem. Det tjänade jag stålar på, plus att jag har fått ett vikariat här i Ockelbo efter jul. Jag har utvecklats otroligt mycket på utbildningen som är superkul. Jag har anmält mig till fördjupningsutbildningen i mars. Det ser jag fram emot enormt! Men det som är mest taggat just nu är nog att jag ska få vara med mina "idol" Pia Nyholm och Charlie Söderberg en hel dag på deras kontor :D Ska bli så otroligt spännande, jag vill bli lika erfaren och kraftfull som Pia. Och jag vill att balansekonomi ska vara min påverkansgrupp. Jag har sökt och fått fram mitt personliga varumärke. Så otroligt roligt, jag har oxå rensat min garderob men inte en vanlig rensning utan jag tänkte som kronprinsessan Victora :D - hm, skulle hon sparat den här eller skulle hon köpt en ny när hon behövde ?  - hon hade köpt en ny! Så slängde jag nästan allt! Istället gick jag och köpte en kostym :D naaajs :D och  en ny jacka:) Kostymen ska jag ha när jag får vara på kontoret med dom :) kanske även på söndag om jag kommer till sthlm då, ska kolla med mamma vad det var :) och mina pengar ligger inte på hög, jag har gjort slut på allt och investerat med dom istället :) Nu ska jag räkna på lite fastigheter :)

Ha de bra, så får vi se när vi hörs nästa gång



www.betterglobe.com/8085


We grow great by dreams. All big men are dreamers. They see things in the soft haze of a spring day or in the red fire of a long winter's evening. Some of us let these dreams die, but others nourish and protect them; nurse them through bad days till they bring them to the sunshine and light which comes always to those who sincerely hope that their dreams will come true
                                         // Woodrow Wilson
xx

Risktagande Johanna

RSS 2.0