20090930

yes, idag är det en ny dag med nya tag :) har pluggat hela förmiddagen. Ryktena går att man orkar bara hålla sig koncentrerad mellan 30-50 min sen måste hjärnan få vila lite. Men eftersom jag inte är som alla andra så är det nog 15 vila 5, 15 vila 5... lite drygt men det känns mycket bättre då. Så nu har jag en 5 min paus och tänkte blogga lite så ni har lite att läsa om där hemma i ocklahoma & ni andra förstås.

Jag diggar Gustavs pluggsätt att köra badkarspsykologi!

Ska bli så skönt att få den här tentan gjord sen slappna av över helgen :) ska hämta de små liven på dagis och skolan snart, sen får dom leka med pappa och tyvärr så är det nog så illa att jag måste ta en paus och måla lite. Jag orkar inte plugga heeeeeela tiden. men jag måste göra klart frågorna på det här papperet om motivation och emotion sen halva kognitionsapperet. Sen får jag pausa en timme! ikväll är det basketträning, jag måste åka dit för jag msåte få hjärnan på annat en stund :) men ska plugga igen ikväll när jag kommer hem, funderar på att dissa msn för en gångs skull. Men det är ju på kvällarna man har kontakt med sna vänner, men aja så får det nog blir. beroende på hur mkt jag hinner med innan träningen :)
bjuder på en bild på min lillasyster som hade sin första fyllehicka i lördags! men här är ett bevis på att hon är som en hockeyspelare i maten!




PUSS


20090929

lördagen blev inte tråkig, den blev mysig :) men idag är det tisdag, har varit i labbet vilket var roligt. Men sen sa det pang! är det hemlängtan ? tentapress ? trötthet ? vad är felet ? men jag blir inte ens glad utav dansband!
då är det kaos, får nog sova så det försvinner för dagens å får jag plugga imroogn. har varit så arg och irriterad så jag har inte fått mkt gjort till tentan :(
basketträningen var behövligt skön igår iaf! en till imorogn :)  hoppas på match i helgen :)


TUR MAN HAR DESSA SMÅ LIV OCH NÅGRA TILL SOM LYSER UPP ENS VARDAG!





<3


20090926

GRYMT TRÅKIG LÖRDAGKVÄLL!

20090925

hm jao, igår blev det en implsiv grej att vi skulle ut och sjunga karaoke. Idén kom upp när vi satt hos gustav och skulle plugga...allt löste sig och det vrrkade som att det skulle bli en helkul kväll, jag fick t.o.m kära Carro att komma hit :) GÖTT! men ja, vi hade kul.. men jag och Carro var hemma klockan 12 :/ det var inte tanken men huvudsaken var att vi hade kul :) Superseg idag, borde plugga men energin till det tar jag ikväll eftersom mina andra planer blev inställda. Ska städa kl 14 oxå har jag bestämt, så det blir nog en nappie nu innan så jag orkar :P Matchpremiär på söndag i Kristianstad, ska bli sjukt kul :D Så det är tagg till det som gäller nu :)

Ha en bra helg, själv så ska man gräva ner sig i böckerna så man klarar tentan på fredag :)


CIAO

20090922

ja, nu har jag varit sjuk dålig på att uppdatera. Men det har inte hänt så mkt, har haft feber sen i onsdags blev förkyld i söndags när jag trodde allt var över. Så nu kan jag inte andas typ. hm, vi har lämnat in första grupparbetet i fredags och imorgon har vi vårat första seminarium. Känns otroligt bra faktiskt :)
Har hämtat barnen på dagis och fritids, så nu ska vi laga mat sen måste jag nog gå och sova så jag orkar morgondagen :)

bye




20090918

kortfattat

-feber

-biologisk psykologi 3 h ändrade min uppfattning om den, positivt såklart!

-spenderade 2 h hos optikern och nu är jag ny inom linsbranschen, så nej jag är inte ledsen det irriterat & kliar!

-har varit på byggmax för första ggn i mitt liv, ätit på max med barnen :)

-och nu ska jag plugga har jag en föhoppning om, så tjippen hej!

ps. jag knäpper så mkt söta och fina bilder men har varken och eller lusten att lägga upp :)


20090816

yeah, hemma efte en heldag i skolan kan man säga! men jag har dock varit lite off idag för jag frös & hade huvudvärk imorse när jag vaknade efter 9,5 timmes sömn och det håller i sig med jämna mellanrum tycker jag :/ men kanske inte så konstigt när "alla" på föreläsningen igår nös. Blir väl så när man börjar skolan och blandar sina baciller och Gurra inte nyser i armvecket ;)

hur som helst så är första grupparbetet så gott som klart, skönt ! då börjar vi med nästa som ska var aklart på tisdag :)

Jag fick just precis nå ryck att hämta en banan och då tog jag fart upp för de två trappstegen som är här och tittade självklart neråt så där uppe vid mitt huvud så hade ?nån? öppnat torktumledörren. Aj som fan, så nu sitter jag här med yrsel och en bula :P
Ska lägg amig på sängen en stund nu och plugga lite och ta en hederlig nappie, eftersom vi inte har infört det efter lunchen i skolan ännu ;)  Men att det spårar ur vid 14.30 är ändå ganska skönt för då går vi hem!
Palla längre!

aja, sängen var det sen mat och sist men inte minst jobbigast .. basketträning!
måste erkänna att jag inte känner mig superladdad när man frysit och haft skallvärk hela dagen :/
men nu kör vi!

så vad säger ni, fredag girls? Ännu en raggarunda tycker jag !


PUSS

20090911

Fredagen den 11 september, hemlängtan gick över imorse på väg till skolan :) det gäller att ha rätt attityd till det man ska göra så klarar man allt  :D
föreläsning på fm, mycket intressant så det blev ett X antal sidor anteckningar idag med :) sen åkte jag, Caroline & Charlotte på raggarrunda och åt glass :) mycket skratt blev det (Y)
ikväll har vi varit på pizzeria och käkat, mumsigt var längesen nu :) sen så åkte vi hem och ja på nå konstigt vis så kom den effektiva Johanna fram, jag har börjat renskriva mina anteckningar. Jag lär mig informationen bättre om jag får pilla med layouten och skriva och fixa. Plus att jag får ett fint häfte och en sammanfattning av alla föreläsningar från delkurs 1 när det är klart. Tyvärr så var självdisciplinen inte den bästa så jag gick och tog ett glas vin för att lugna ner mig och ja jag har skrivit 10 sidor iaf :) Nu har vi slagit in paket till den superstora 5åringen som kommer vakna imorgon, så jag ska upp tidigt med frukost på sängen åt henne tillsammans med resten av familjen. Sen är det planer på att dra sig till skogen och plocka svamp och grilla korv, det vill jag men jag gör det inte om jag inte gjort minst 6 sidor till i  mina anteckningar. Så inge slapp morgon imorgon bitti, sen på eftermiddagen kommer det gäster så det blir tårta och mums:) kvällen ska spenderas i dimman någonstans i halmstads nattliv är det tänkt (Y)
här kommer lite bilder från den tiden jag varit här som jag lovade häromdan :)

 

 

 


 

 



Min "extra" familj som jag stormtrivs hos :D

nu ska jag dansa in till sängen,
PUSSSS

 


20090910

var meningen att jag skulle blogga igår när det var 090909 men så blev de tinte, var på min första basketträning :) det var superkul men det märktes att jag inte tränat på 2,5 år :P så det ska vi göra nånting åt :)
sov iaf 8 timmar inatt det är första ggn på mååånga dygn, men jag blev konstigt nog tröttare hela dagen idag då :/  har varit i skolan skapligt länge idag, hade en föreläsning om både idrottspsykologin och arbetspsykologin så vi vet vad vi ska välja för inriktning till jul :) mycket intressant :p och faktiskt så ska jag erkänna att idag är första dagen jag längtat efter min familj och då har jag inte träffat dom på 25 dagar och inte saknat dom på det viset.. men kanske är för att min pappa visar en sida ibland som jag älskar så himla mycket och igår och idag har han visat den rejält :) Jag älskar honom, jag älskar mamma, jag älskar min lillasyster som jag försökt prata med några ggr idag men hon har bara varit upptagen.. så älskar jag alla andra i min familj, inga nämnda inga glömda :)
ringde och pratad emen albin & wilma med, mina små pluttar.. snart får jag träffa er :) jag planerar en hemresa snart för att hämta mina vinterdäck och lite annat :) nu ska jag torka mina tårar och förbereda mig till en föreläsning imorogn. godnatt <3

20090908

yeah, idag har jag klarat av min första föreläsning.. jag hade läst igenom kapitelna före så man skulle vara föreberedd, och det var på ca 80-100 sidor så det var segt. Och ja jag kan inte säga att jag läst det i onödan men våran lärare ändrade när vi kom dit och gick igenom socialpsykologi och hur psykologin grundades istället för hur psykologin grundades och utvecklingspsykologin :) men det blir på fredag, utvecklingspsykologi och personlighetspsykologi :) allting är iaf supe rintressant och jag sitter nu här med 15 sidor anteckningar som jag samlat ihop på ca 2,5 timme så det ska renskrivas :P det kändes inte lockande just nu, först ska jag äta mat så jag inte svimmar och sen så borde jag ta itu med andra papper och mitt rum men jag somnade kl 3 imorse (som jag gjort de 3 senaste nätterna) så jag tar nog en powernap och sen ringer torkel och babblar på ett tag sen dejtar jag nog kudden igen ;) eller så blir jag uppe igen, men ska vara i skolan 9.15 imorgon för att börja på grupparbetet :) ska bli kul :)
Helgen lite kort så har jag målat och fått jordens träningsvärk så jag har ont av bara att vända mig i sängen, basket träning igår så imorogn ska jag åka dit och hänka på :) ska bli superkul och skönt att få tänka på nåt annat än skolan :)
kommer med bilder sen fårn min fritid här som jag haft hittills :P alla mina klasskompisar har ju lagt ut bilde rpå klassen så jag låter bli med det :P

Ha de bra så länge, nu tjatar joel och klara på mig att jag måste göra sallad :)

PUSS

20090907

har skrivit 3 blogg inlägg ida goch alla har försvunnit :P så nu orkar jag inte skriva om det.. pratar med min kära syster nu <3


PUSS

20090905

idag har joel fått åka till akuten, stackarn.. men det var som tur var bara ett virus :)
jag saknar Albin & Wilma så otroooligt mycket nu<3
och jag har haft en lite jobbig kväll ikväll, jag vill så mycket men det är avårt 75 mil bort. Men imorgon är vi glad igen och jag ska lösa det där problemet ändå :)
har även bestält kurslitteratur för 3400 kr och fixat adressändring :)
nu sova, godnatt


jag saknar även alla er andra :)

20090904

jao, sen uppdatering men jag lever ;)
Har inte så mycket att säga mer än att jag trivs som fisken i vattnet och det har bara gått en vecka :)
Så jäkla bra klass kommer det bli, bra lärare, troligtvis basket, A-laget i halmstad söker folk så jag ska hänka på en träning när dom drar igång :) det finns noll, noll noll lägenheter så jag är glad att jag bor hos syrran :) Speciellt när man hör hur dom andra håller på :P hemresa för mig blir troligtvis i oktober en sväng över en helg :) så är det fest då eller ? :P
Nu ska jag förbereda mig för tacofest ikväll :) ha de bra

BYE

RSS 2.0