20090816

tjolahopp, utgång igår vilket var mycket trevligt förutom att det var sjukt lite folk på krogen.. sov för sista gången på länge i min egna säng inatt..seg idag men har varit vaken sen halv 10 imorse och packat och haft kvalitetstid med min lillasyster :) hon har legat i min säng under täcket och skällt på mig om jag blivit för seg för en stund ! jao, hon kommer sakna mig tror jag.. hon har iaf sagt att hon inte tyckte att jag behövde flytta så många mil på en gång :) Jag kommer sakna dig oxå Julia, men ring mig. Minst 1 gång i veckan :D
jao och nu är jag på jobbet.. min sista natt här, känns konstigt. eller sista, vem vet jag kanske jobbar nåt dygn när jag kommer hem ? aja, ska bli skönt på ett vis oxå :)
Och imorogn väntas det packning hela dagen :) sen kl 02.00 drar vi Olsson :D så taggat ! så skönt det ska bli :)
Men nu måste jag lägga mig och göra listor för att underlätta morgondagen och jag skulle sova kl 9 ikväll men nu är den halv 11, suck ! aja vi hörs om 9 dagar när jag är "hemma" i Veinge :P

och för er som vill bli sugen på hur jag har det så kan ni kolla in www.spanienboende.eu  ;)

PUSS

Johanna

20090814

ska börja med att be om förlåt att jag inte återkom igår, men jag har mina anledningar. Jobbade ju natten då och slutade klockan 9 på morgonen, jag hann bara hem och bre en macka så öppnade jag min snälla munoch 09.50 var jag i verkstan och jobbade och åkte några mil så det arbetspasset slutade klockan 18.30. Jag somnade kl 20.00 och vaknade imorse efter 13,5 timmes sömn :) dagen har gått åt till mina snabba ryck som nu ska bli verklighet. För exakt en vecka sen så satt jag på jobbet osm jag gör nu och letade jobb för 3e månaden i rad, skapligt trött på att det inte finns nåt. Så jag gick in på högskolan i halmstads hemsida av en slump och såg att det fanns platser kvar till det programmet jag tänkt söka till nästa höst. Vad gör jag ? jo jag söker och idag fick jag veta att jag kommit in :) så den senaste veckan har gått åt massor av styrke&konditionsträning och planering och fundering. Men man ska inte fundera så mycket, när jag tidigare i mitt liv har kommit på nåt "stort" jag vill göra så har jag gjort det supersnabbt och resultatet har blivit superbra :) likaså tror jag nu för idag klockan 15.00 fick jag ett samtal, från högskolan i halmstad och jag har kommit in så ja jag ska flytta mina kära vänner  :D ska bli superskönt att komma bort härifrån och få göra nåt annat men samtidigt så har jag denna kväll insett vilka jag kommer sakna som mest ! ingen nämnd, ingen glömd ni vet vilka ni är :) men jag kommer få lära känna sååå mycket nytt folk och ha superkul. Det tråkiga är att jag missar nollningen som sägs vara det bästa man gör i hela högskolan, men jag vägrar ställa in en resa med bästaste eftersom jag ska vara utan henne låååång tid och så måste jag få en vilovecka innan jag börjar plugga! Så på måndag natt klockan 2 så lämnar josefine och jag ockelbo och hon kommer hem 8 dagar senare men jag kommer inte hem utan jag åker direkt från stockholm och ner. Så ja stressigt men jag ska inte tänka så mycket så blir det bra :)
Jag ska göra mitt bästa att uppdatera min blogg för er som är nyfikna hur det går :)
Jag är så taggad, och taggad på utgång imorgon så jag och linnea får ännu en oförglömlig kväll sommaren -09..
Hoppas vi ses där ;)

Det jag ska läsa är  -

Psykologiprogrammet - inriktning arbete och idrott, 180 hp  - 3 år





PUSS

Johanna

20090813

Tänkte blogga lite under dagen som kommer, nu ska jag försöka få mig en blund på jobbet. Men inte lätt i vanliga fall och nu är det inte ens vanliga fall utan nu snurrar allt ! Jag berättar mer om några timmar :)
Godnatt

det är iaf bara 5 dagar kvar till solen :D

/ Johannnni

så, ska vi ta upp det här igen ?

Nu har bloggen legat på hyllan ett bra tag, och det har faktiskt hänt några gånger att jag sagt... det är nu man skulle varit aktiv och bloggat, för det här vill man dela med sig av.
Men jao jag ska fundera på saken, för idag räcker det här...


Det tar någon minut att bli kär, en timme att tycka om någon och en dag för att älska någon. Låt inte utseendet styra kärleken, du kan bli vilseledd. Låt inte heller rikedom styra, den kan försvinna bort. Välj någon som får dig att le, det är allt som behövs för att lysa upp en mörk dag.

Dröm om det som du vill drömma om, res dit du vill resa och var den du vill vara, du har bara ett liv och en chans att göra alla de saker du vill göra.

När du föddes grät du och alla runt dig log. Lev ditt liv så att när du dör är det du som ler och alla andra som gråter.

Så strävar jag efter att leva mitt liv, hur vill du leva ditt?



/ Johanna



RSS 2.0