20080228

Nu har jag varit dålig på att blogga, och jag tänker inte skylle på någonting för det är bara omständigheter. Sånt tolererar jag inte längre :) Igår kväll vid 18 tiden fick jag för mig att jag skulle gå på backyard babies på slick i Gävle. Så jag åkte till Gävle, gick ut, hade roligt, åkte hem till syrran och sov. Yes, idag har varit en städ/deg dag. Eller mer en deg/städ dag :) ojoj, nu fick jag bråttom... kommer tillbaka senare och skriver mer !


20090224




Fettisdagen, innebär semlor. oftast i massor, men inte för mig. Jag tycker om semlor men det ingår inte i mitt nya liv.
Såg att det fanns daimsemlor, fruktsemlor och GI semlor. Bra,  men en semla är väl en semla med bulle, mandelmassa och grädde ?
Jaja, slutade tio imorse, kom hem och duschade och gjorde mig iordning för personalmöte i 3 h. Det var rätt så lyckat, men tanke på förväntningarna. Men att allt kunde vara så enkelt nu då ?
Ja, ska inte klaga. Det var super, så jag passade på att beställa mitt efterlängtade gymkort :) YEEES :D
Bara mina ben inte spricker igen :/
Nu är jag hungrig och väntar på att mamma ska komma hem med mat så vi kan laga tacogratäng som mamma apade efter mig :) Men varsågod mamma, vi njuter av att kunna dela med oss av våra kunskaper istället :)
Jag vill passa på att berätta att nu ikväll ska jag lägga till en länk till våran hemsida till huset i Spanien som ni gärna får kika in på och även hyra då såklart ;) medans det är på G så lägger jag till den här :)

www.spanienboende.eu

enjoy!

Nu ska jag visa mamma hur man lagar tacogratäng :)


Hola !





btw, hela Sverige är i uppror pga förlovningen mellan Daniel och Victoria :)
Så jag måste bara tillägga att dom visar min mysiga lilla håla på tv4 nyheterna
mer än vad dom visade World trade center när det hände:)



GO OCKELBO !

Let's make some business

20090223

tjohooo, snart har man gjort ytterligare ett dygn här. Imorgon går jag av klockan 10 och åker hem, tar en varm skön dusch sen iväg på 3h p-möte. Låter lockande ? not.
jaja, fick se schemat som kommer att bli idag, 2 dygn och sen bara nätter på en hel månad! Vad ska jag göra på dagarna ? JO, jag ska tjäna pengar då med, vänta ni bara. Det är nu mina passiva inkomster snart kommer att börja rulla in :) Men det blir efter vi har varit till underbara spanien :) har faktiskt inte längtat, men nu börjar jag se fram emot det litegranna. Känner nog för ledighet, det är därför.
I helgen är det vintermarknad oc jag bryter mitt löfte för en kväll, men bara för den kvällen. Vid speciella tillfällen så får man faktiskt :) som Pia hade sagt nu - vilken är man ? Då hade hon förväntat sig svaret - JAG, ... utav mig
Så jag ändrar mig, vid speciella tillfällen får JAG :D





ciao


20090220

I belive I can fly.


Ja, som jag skrev i onsdags att jag skulle till Stockholm. Toppenbra föreläsning, det intresserade kanske inte min mamma och pappa så mycket men jag var glad att dom var med. Nu blir det tuta och köra som gäller. Imorgon blir det jobb igen, har jag ens varit borta 2 dagar ? känns det som. Men nästa vecka blir det en skön vecka, känns som ledig vecka för mig eftersom den ena raden har det så jag går bara på 1 persons schema istället för 2's. Så är det tydligen ett personalmöte på 3 h som jag ska få plats med också! Så ikväll blir det en lugn kväll hemma och ladda batterierna. 
Nu är ropar Charlie att han är hungrig så jag ska sticka och äta. 

Ha en helt underbar helg :)




xoxo





 

20090218














Stockholm idag :D












xoxo


20080215




























20090214

alla hjärtans dag och jag är i stockholmia med underbara msk :)
inte dom jag trodde jag skulle spendera min alla hjärtans dag detta år men men, kommer att lägga in bilder sen på vad jag fick imorse. Love you mum...
Har precis ätit supergod mat på restaurang och är i solna nu i en liten lgh och ska göra lite läxa sen sova. Har ju varit uppe sen 4 i morse så det känns.
Men imorgon är det ny dag med ännu mer lärdom :)


Ni får höra mer sen,

pusselipuss på alla hjärtans dag :D

20080213

fredagen den 13onde och det stör inte mig :D

idag har det varit en mormor och johanna dag vi åkte tio imorse och kom hem halv två :)
myspys, tyvärr så var Traditionella Lennart död så vi skänker honom en tanke.

Garntjänst var första stoppet

sen paviljongen och morbacke`s  :) med go lunch och självklart en titt på pelagoner :) och lennart var tanken då :/

Wilma sötis ville låna mina glasögon, är vi inte lika så säg ;) tihi


har varit och ätit hos syrran och käkat med små tösarna och nu lyssnar jag på näcken med owe thörnqvist och taggar inför morgondagen och resterande helg. Men min planering går inte som den skulle, jag skulle sovit just nu på den här minuten :S halv 9.. men jaja, har gjort klart balansbladet, ska bara skriva ut det. Sen ska jag skriva kl 4/10 problem och fixa 4 nya sanningar :)
Det går fort, sen ska jag stryka pressveck på mina kostymbyxor för första ggn jag säger bara tur att det finns telefon så jag kan få proffsråd :D sen återstår bara matlådor för två dagar. Jag blir kvar i sthlm till söndag kväll men har datorn med mig och tänker försöka hinna blogga imorgon:) efter vi har varit ute och käkat. Ska faktiskt erkänna att jag är lite nervös, mailade och anmälde mig till klubbmötet nästaonsdag och frågade om jag var yngst på utbildningarna. Och jag kan påpeka att man måste gå fördjupningsutbildningen för att få gå coachutbildningen. Det här svaret fick jag ...


Hej Johanna.

Det finns platser kvar på klubbmötet, så meddela mig om du och mamma kommer. Ta med pappsen också :)

Du är yngst i fördjupningsutbildningen, och du lär bli van med det, för det är sällan att så unga människor tar tag i sådana frågor så tidigt. Super för dig, så grattis till det.

Kram

Pia








Så nervös behöver jag väl inte vara ? eller ?




Wish me luck


xoxo


ett tillägg

Så kommer jag spendera min alla hjärtans dag utan en käresta, men jag är lycklig ändå :D


20090211

Bra dag, många bra nyheter. Kompis det går bra nu :)
Ja, ni. Jag har börjat kalla mitt jobb för hem, nu ska jag hem och .... nu ska vi hem...
när vet man att det gått till överstyr ? Mina vänner säger att det har det men va tusan, jag är ju ung :D
Igår lunchade jag med johanna, fast det vart en otroligt lång lunch kom hem (till mitt riktiga hem) 6 timmar senare.
Men det var en mysig dag, men hela tiden har jag mina affärer i huvudet mitt liv min framtid. Och nu har jag kommit på så mycket idéer bara de 3 senaste dagarna :D Sköönt, ja och idag ringde Pia (min idol) till mig och berättade om utbildningarna som komma skall :) bla. den i helgen, hon frågade om jag är taggad. Vad tror ni jag svarade när jag taggat sen i höstas ? :P haha 3 stycken har jag fått ihop nu att coacha, nån som vill erhålla gratis coaching i förhållningsätt till tid och pengar ? :) Lägg till en kommentar isåfall :) eller ring mig ;)

 Idag stod jag och tänkte att jag skulle köpa en tidning, men ingen skvallertidning denna gång utan jag kände för nåt bra och nyttigt. Så jag hittade tidningen driva eget fanns massa intressant i den, så såg jag att man kunde läsa den på internet så jag kan ju avslöja att på www.driva-eget.se så hittar du something special :D men nu är det inte långt kvar till pengakoll.se öppnar. Det ska bli sjukt kul, ska till sthlm nästa onsdag och checka av lite ;) 
Jag ringde till min kära mor och berättade lite vad som hände i mitt liv och så, så berättade jag självklart om tidningen jag köpt. haha typiskt min mamma som säger
 
M - ja, men det var ju bra. Att du är så förståndig
J - ja, jag vet att jag är det
M - men kanske du har en bra bakgrund och föräldrar till att du är som du är oxå ?
J - varför då ? mina syskon är ju inte smarta som jag !
M - hahahahaha, gounge

tihi

ja, det var någonting mer jag skulle skriva men glömde bort. Så nu ska jag läsa lite på hemsidan ovanför sen lusläsa tidningen :D


xoxo

Johanna

20090209

tjohej, ja jag hinner inte uppdatera varje dag för jag förbereder inför BEC som komma skall och jobbar järnet ur mig. Lägger in lite info om vad BEC är så ni vet vad jag kommer att göra i stockholmia till helgen :) nu ska jag boka hotell och göra ett balansblad :)


Det är en grundutbildning i att coacha i ekonomiska frågor. Vi lär ut grundläggande coachning färdigheter samt specifikt att ta klienten igenom dess ekonomi.

Utbildningen är designad för de som redan har gått fördjupningsutbildningen - Ett rikare liv, och som vill fortsätta att jobba med ekonomicoachning för balansekonomis nya deltagare. Utbildningen genomförs tillsammans med några erfarna ekonomicoacher och handledare från balansekonomi. Efter utbildningen kan du coacha i balansekonomi. Du kan givetvis gå denna utbildning även om du inte ämnar att jobba med coachning i balansekonomi.

Utbildningen omfattar 3 heldagar. Vi går först 2 heldagar för att efter några veckor ha en dag med uppföljning och utvärdering.



Ha en bra dag,

Puss


20080203

februari, hmmm
jobbar och sliter gör jag:/  taggar inför utbildningarna som komma skall och sist men inte minst gör bilköp :D



puss

RSS 2.0